Palvelut ja harrastusmahdollisuudet

 

Pohjois-Parkanon Vesiosuuskunta Paikallinen vesiosuuskunta toimii laajalla alueella Pohjois-Parkanon eri kylissä Kuivasjärvi, Vataja ja Lamminkoski Puhdasta vettä toimitetaan vakinaisille ja kesäasukkaille. Toimitusjohtaja Marko Kuusikoski 050 326 0340 Vikailmoitukset 0400 667 976

Kuljetuspalvelut;Linja-autot liikkuvat 3- tiellä – löydät Kuivasjärvellä pikavuorojen pysäkin ja kylissä kiertää kouluauto koulunlukukausien ajan sekä Parkanon kaupungin päivätoimintapäivänä palvelutaksi.

Senioripalvelut ja muut kotien palvelut; Auttavat jaksamaan arjessa Palveluita tarjoaa Parkanon kotihoito sekä Parkanon 4H yhdistys, jonka kautta alueella toimii ammattitaitoiset ja koulutetut työntekijät. 4H-yhdistyksen palveluista voit kysyä toiminnanjohtaja Sari Kuusikolta 0400 733 134 https://parkano.4h.fi/

 

Harrastus ja Kerhotoiminta:

Kouluikäisten lasten kerhoja toimii useita. Niitä järjestävät mm. 4H yhdistys, Pohjois-Parkanon Nuorisoseura ja Pohjois-Parkanon kyläseura tukevat toimintaa yhteistyössä monien muiden tahojen kanssa. Kerhotoiminnalla pyritään vastaamaan kulloiseenkin harrastustarpeeseen ja toimintaa suunnitellaan yhdessä lasten ja nuorten kanssa.

Aikuisväestölle on tarjolla viikottain Petäjä-opiston harrasteryhmiä sekä muuta toimintaa tiedotustilaisuuksien, tapahtumien ja retkien muodossa. Myös kaksi metsästysseuraa ja kalastuskunta tarjoavat toimintaa aktiivisille luonnossa liikkujille.

Senioritoiminta kerää yhteen alueen ikääntynyttä väestöä erilaisien teemojen tiimoilta hyvän ruoan ja seurustelun merkeissä kyläseuran toimesta. Seniorit kokoontuvat omalla kylällä sekä vierailevat eri paikoissa.

Pururata: Pohjois-Parkanon kyläseura ylläpitää “Pitkillä ahteilla” valaistua pururataa /latua, jossa on eripituisia lenkkejä ja vaihteleva maasto. Lisäksi radalla 9 korin frisbeegolfrata.

Urheilukenttä: Liikkuvaa väkeä kokoontuu eri tapahtumiin Pohjois-Parkanon Kylätalon kenttä, joka on talkoilla rakennettu ja toimii talvisin myös jääkiekko- ja luistelukenttänä.

Kesäkuntosali: Kesäkaudella kesäkuun alusta lähtien Nuorisoseurantalossa Erkalassa toimii maanantaisin avoin kuntopiiri  – välineitä ja ohjaus klo 18.00

Alueen lukuisista palvelu- ja muista yrityksistä saat tietoa yritykset sivustolta.